Vanaf maandag 11 mei is de kapsalon weer geopend en sta ik met goede moed en vol enthousiasme voor jullie klaar, ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat en verheug me om jullie weer te zien!

 Weliswaar zal het kappersbezoek anders verlopen dan we gewend zijn en is hygiëne nooit eerder zo belangrijk geweest als nu. Ik zal mijn uiterste best doen om de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en zal werken volgens de protocollen van de ANKO (brancheorganisatie kappers) die door de overheid zijn goedgekeurd.

1.   Kom alleen naar de salon. Minderjarige en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen vergezeld worden door één volwassene.

2.   Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Er mogen maximaal 2 klanten gelijktijdig in de kapsalon. Zie je dat er 2 klanten binnen zijn, wacht dan even in de auto of buiten.

3.   Was direct bij binnenkomst in de salon je handen.

4.   Bij binnenkomst zal meteen een intake afgenomen worden, waarin gezondheidsregels worden besproken en naar de gezondheid wordt gevraagd.

5.   Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.

6.   Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

7.   Het dragen van een medisch mondkapje is volgens overheidsbesluit niet verplicht, ingeval gewenst is dit wel mogelijk.

8.   Vanwege de hygiëne kan ik geen koffie of thee aanbieden.

9.   Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

10.Iedere klant krijgt een schoon kapkleed. Alle gereedschappen, stoelen, kaptafels, deurklinken, de wasbak en het pinapparaat worden na iedere klant gedesinfecteerd. 

 

🍀Alleen samen krijgen we corona onder controle🍀